Alla inlägg under december 2012

Av jennahs - 3 december 2012 08:18

Gomorn!.

Sovit skönt, vaknade svettig?. Kikat på vakna med the voice och spanar runt på kläder på nätet samtidigt :)

Såg också att min lampa från jotex kommer vilken dag som helst, har ingen tvrums lampa nämligen.

Kan lägga upp en bild på den sen, om den visar sig vara snygg IRL!?.Hittade bilder på only.se på en väst jag köpt på lager70. (Den fanns även på mandeldesign.se)

Den är super skönt och piffar upp en tråkig tröja ... 


(399:-)

       


Hittade helt ok bralla att springa hemma i ;)


   

ginatricot.se  299:-

 

 

 ANNONS
Av jennahs - 2 december 2012 19:10
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av jennahs - 2 december 2012 18:45

Helt seriöst, jag hämtade ut Dvitaminer/kalk tabletter som för övrigt är stora nog att kväva mig(typ)

Damen på apoteket säger också att det står att jag ska ta dom här i 6 månader!?


Jag som inte ens kan komma ihåg att ta p-piller varjedag, hur sa det här gå?.

Och när vi ändå lixom gnäller, är de någon som haft brist på Dvitamin? eller är det bar ajag och gamlingar? får kanske rycka tag i gamlingen på plan 1 om lite råd   , trevlig söt liten dam.

 


Jag kom nyss hem från mami, har ätit middag där ... jag brukar alltid skära bort fett från köttbitar som jag även gjorde denna gång, så pappa fick mig nästan att äta dom enbart för kommentaren "inte undra på du har brist på vitaminer, ät fett!!".

Så fettremsan låg kvar på tallriken, men jag fick faktiskt tillfälle och slänga den när han rökte :P inte för att jag blir TVINGAD till och äta, absolut inte .. de vore rena misshandeln det. Liksom man ska inte tvinga barn att äta upp mat dom inte tycker om, det finns även mat vi vuxna inte tycker , de hade inte varit trevligt om vi skulle bli tvingade till det.Nåja.


Missa nu inte solsidan som börjar om en timme :)


jag måste springa bort och köpa kaffe. Ha en mysig söndagkväll.


X

All Kärlek till mina barn, Jag Saknar er otroligt mkt !! <3


Av jennahs - 2 december 2012 12:41

Hej å hå.. 


Vaknade som vanligt tidigt imorse, himla skönt och kliva upp när de fortfarande är mörkt och tända ljus å se på nyhetsmorgon :) 


Tända första ljuset på adventsstaken och trycka i sig hela 2 lussekatter (uj uj uj).

Gott vare.


Igår fick jag nå konstiga utslag ovanför ögonbrynet, 4-5st små som ligger tätt intill varandra, helt röda?.

inga blåsor eller sådär. Inga finnar heller, och de brukar jag inte ha i vaniga fall heller.

det har svullnat upp idag märkte jag, och jag kan inte komma på att jag använder något nytt som skulle ha gett utslagen.Googlade lite på dvitaminbrist och de kom inte upp några roliga orsaker till det, så jag har börjat nojja ganska rijält och går nog och hämtar ut D vitaminerna redan idag.

Undra hur länge jag haft brist pådet här egentligen... ursch.


Jag ska ta nya prover om 3 veckor igen, och se hur de ser ut då. 


Ska klä på mig och dra ut.Tänkte tipsa er om Frida Anderssons blogg, där skriver hon om sin vardag med sin familj :)

http://fridaanderzzonz.bloggplatsen.se/

Av jennahs - 2 december 2012 07:58

Jag har bläddrat förbi en artikel ganska många gånger, men tog mig an den och läste denna tjejens historia.


Högmod inför de här är nog det sista jag behöver. Jag kan ändå inte låta bli och undra OM hon inte mått dåligt då hon sökte sig till alkoholen hur hade alkoholvanan sett ut då?, hade hon ens sökt sig till droger?. här är artikel :


"SUGET VAR FÖR STARKT FÖR ATT STÅ EMOT"


Tina Lindmark, 25, nådde botten – i dag lever hon utan droger

Tina Lindmark blev alkoholist redan i högstadiet. Hon söp sig full så ofta hon kunde, och tog tunga droger däremellan. Tills hon nådde djupaste botten.

– Jag försökte ta mitt liv och däckade i mina egna spyor, säger hon.

Första fyllan kom när Tina var 14 år. Hon hade mått dåligt en längre tid och började hänga med ett nytt kompisgäng som festade ofta och mycket.

– Det var en stark kick och jag undrade varför ingen hade sagt till mig att man kunde må så bra av alkohol, det var kärlek vid första mötet, säger Tina.

Förändrades

Efter det festade hon både på veckodagar och helger. Snart kom andra droger in i bilden: cannabis, ecstasy, amfetamin, kokain, subutex och olika typer av läkemedel. Det var verklighetsflykten hon ville åt, men med tiden kom konsekvenserna.

– Jag blev helt gränslös och gick emot alla mina värderingar. Fyllorna slutade alltid i katastrof på olika sätt. Alkoholen var min kärlek medan de andra drogerna var ett medel för att klara mig till helgen när jag fick supa igen, säger Tina.

Hon hade alltid varit skötsam och duktig i skolan men när spriten kom in i bilden blev hon en helt annan människa. Hon var aggressiv, skolkade från skolan, begick brott och bråkade med sina föräldrar.

– Jag var inte dum, jag fattade att det inte var bra för mig men jag kunde ändå inte låta bli. Varje gång jag hade druckit hade jag massiv ångest men suget var för starkt för att stå emot, säger Tina.

Vändningen kom

Hon var ung tjej och alkoholist. Inte helt ovanligt, visar det sig. De senaste åren har tjejerna kommit ikapp killarna när det gäller supandet. I nian har fler tjejer än killar testat att dricka alkohol och fler tjejer är intensivkonsumenter – dricker en flaska vin eller motsvarande vid ett och samma tillfälle, en eller fler gånger i månaden.

– De senaste tio åren har flickorna som kommer in till oss varit väldigt mycket mer berusade. Tidigare kunde en rejält berusad 14-årig flicka komma in och ha druckit ett sexpack folköl. Samma flicka hade några år senare druckit en halv flaska vodka och var helt medvetslös, säger Stefan Sparring, överläkare och sektionschef på Maria Ungdom i Stockholm.

Efter flera år av fylla, ångest och självförakt kom ändå vändningen för Tina Lindmark. Hon var 19 år och en nära vän ställde ett ultimatum: Om du inte ordnar upp ditt liv kan du inte heller träffa mig och mina barn.

Valde sin kompis

Tina valde sin kompis. Och ett liv utan droger. Därefter följde en tid av hårt slit och känslomässigt kaos i öppenvården och på behandlingshem. För snart fem år sedan tog hon sitt första steg ut i en drogfri verklighet.

– Jag var jätterädd. Helt plötsligt skulle jag komma tillbaka till min hemstad och möta mina demoner. Men jag klarade det, säger hon.

I dag jobbar Tina på ett behandlingshem och håller tillsammans med vänner på att starta upp en ideell verksamhet som ska stärka unga tjejers självkänsla. Hon hoppas kunna bidra genom att dela med sig av sin historia.

”Ingen såg mig”

– När jag gick i skolan var det ingen som såg mig. Även fast jag skolkade eller låg däckad i kafeterian var det ingen som ringde min mamma eller frågade mig hur jag egentligen mådde. Nu vill jag jobba med ungdomar i förebyggande syfte, säger hon.källa aftonbladet.se

Av jennahs - 1 december 2012 18:52


 
 

Nelly.com  399:-


Tubklänning från VILA. Stretchigt material med paljetter.

 

 


   

Nelly.com 499:-

Klänning från DRY LAKE. Omlottringning framtill. Band i midja samt asymmetrisk nedtill.

 

 

   


Nelly.com 399:-


Kortärmad klänning i kroppsnära modell från DRY LAKE. Kontrasttyg i spets upptill samt dold dragkedja i sidan.

 

   

Nelly.com  449:-

Klänning från PEARL. V-ringad fram- och baktill samt korsade axelband bak. Fodrad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ok, nu blev de bara svarta klänningar:P, för att vara extra jobbigt så klistrar jag in en till svart känning   .

En som jag gärna vill ha, och de är inte inför något kroghäng, ( jag inte går ut längre! ;)

och nej, de är inte för att den heter " Jenny dress" heller ... haha? ..


   

Nelly.com 899:-

Långärmad klänning från ROSEMUNDE. Rundad halsringning samt ribbstickad. Tight i modell. Spetskant vid halsringning, ärmslut samt nederkant. Väldigt stretchigt material.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Av jennahs - 1 december 2012 10:29

Jag vill egentligen inte skriva det här, men de går inte att undgå det längre.

Jag kommer ta bort det här inlägget senare idag.

 


Jag vill inte bråka,  eller leta tjafs. Saker har blivit sagt, saker har hänt men något alla kände var hur du vände allt upp och ner på ett negativt sätt som påverkat väldigt många. Men de är våra känslor

Det är inte konstigt att många börjar reagera, om du  en dag tänker efter!.Vi kan lika gärna ta det här öppet, eftersom man väljer att skriva ut saker om mig och mina barn öppet.

Jag träffade som sagt mina barn igår påväg till lekkompaniet, jag försökte få tag i deras pappa för att fråga om dom fick komma dit och leka (inte många meter från deras hem), han svarar inte och tillslut väljer jag att ringa hem till dom, jag visste vem dom var hemma med. Jag är inte otrevlig, förklarat att jag träffat på dom, men samtalet vänder ganska snabbt och blir otrevligt och man börjar dra upp gammal joll istället . Jag fick ett nej vilket fall.


Jag var tvungen att acceptera det, men jag kände ändå att de var värt att chansa. 

Men man väljer inte att släppa de där, istället skriver man ut på Fb inför alla hur jag ringt och bett om att få ha barnen  av hen osv.

Vad man vill få ut av det, har jag ingen aning om.

att bara ringa kändes för mig otroligt kränkande. 


Det märks otroligt tydligt efter mitt sms jag fått, och hur man pratade vad man lägger fokus på.

det står klart och tydligt att saker som blivit skrivna här är viktiare än att barnen skulle få vara med mig en stund.Hela allt de här är så sorligt, inte bara jag är utsatt, mina barn är också det.

Jag ringde idag och bad om att få inlägget borttaget, men icke!.

jag hoppas vi ska komma fram till något vettigt nu på tisdag och att sånt som stör ska hållas åt sidan.


Jag hade helt klart kunna skriva rakt upp och ner på allt som förändrades och hänt sedan du kom in i bilden. Men de är inte heller de viktigaste just nu, de viktigaste är att allt löser sig nu.

Det är ingen slump att alla känner likadant, ser allt på samma sätt som mig idag.
Jag hoppas och vill gärna tro på de alla säger, inte bara myndigheter. Det kommer slå tillbaka.

det är synd att de ska behöva gå så långt bara. 


Varför väljer man att försvåra, förstöra och betée sig på det här sättet? förtjärnar några barn de här?(NEJ).

jag kanske förtjärnar varenda ord, släng skiten på mig personligen isf.


Jag har varit sjuk länge, något som är svårt för er/dig att förstå tydligen, även om mitt liv redan då var ett helvete så valde ni/du att göra de sju resor värre.


Det som jag inte fattar är, hur skeva verklighets uppfattningar vissa har, må ni leva livet felfritt och friskt liv.

hur mkt jag än skulle vilja, så skulle jag aldrig göra en sjuk människas liv till ett dubbel helvete på det sättet ni gjort mot mig. aldrig någonsin, de är inte känslolöst, det är omänskligt!.Jag kommer aldrig förlåta!.


Av jennahs - 1 december 2012 07:46
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jennahs med Blogkeen
Följ jennahs med Bloglovin'

Gäsbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se