Direktlänk till inlägg 8 maj 2012

Lotion, brun utan sol?

Av jennahs - 8 maj 2012 19:10

hönni, jag tänkte på en sak.

Alla har ju en "favorit" av brun utan sol, och body lotion, eller?

Jag brukade ha det, men inte längre...

hur jag kom och tänka på det här? jag fick nå test på body lotion och nå mer för ett tag sen och fick syn på s-k-i-t-e-n, jag testade den idag.

Alltså ja vad ska jag säga om den (jag slängde den föresten så kan ej säga vad den heter, tänker inte rota i soporna för eran skull), när jag smörjde in mig kändes den olijg, den torkade fort och kändes som en hinna..de värsta med allt var att den luktade typ tiger balsam? euuw. "naturligt från australien" minns jag att de stod, tiger balsam på träd? Skoja!.


Så efter 1 timme på det där i fejset höll jag på och kräkas, fick tvätta ansiktet med hederlig tvål, som så många säger att man inte ska tvätta ansiktet med? för mig funkar det fint.

Ju mer man "daltar" ju sämre blir det, tror jag?  


jag hittar ingen perfekt? eftersom jag förbrukar en hel del, och smörjer mig varje dag så vill man inte bekosta på sig sågot svin dyrt kanske Men brun utan sol är värt en dyrare slant. Jag har nog hittat min favorit där tror jag?, Dior.

Fast nu har väl bettys shop (undra om den ens heter så?) stängt igen..?

Sååå,tell me??


Dove brun utan sol duger bra till bena. Men thats it. Lotion använde jag faktiskt också dove, men den finns inte längre som jag gillade. Jag funderar även på att köpa schampoo på apoteket ist...måste ju vara bättre skit?



Vart mkt tankar nu ... ska faktiskt slänga mig i sängen, om en timme sussar jag sött, hoppas jag!.


Saknaden är stor efter mina barn, de är snart 8 månader sen jag träffa dom, 8 MÅNADER. Herregu´ man undrar hur han tänkte när han ringde familjerätten och sa att han ville barnen skulle ha en relation till mig?, varför inte köra dom till mig?, spela roll om de är 10 timmar i veckan eller 2h eller 15min ? bättre än inget. Orsaken till detta? han vill ha 6h VARANNAN lördag på ett jävla papper. 




När är de ok att ge upp? när jag ska börja få leva? jag har stampat i något år på samma ställe. Måendet dalar i hopp och förtvivlan, maktlöshet och frustration. Jag mår inte bra av det här, mitt liv står såklart stilla också.

Jag har läst mkt på internet, om barn som bor hos ena föräldern. Läst om infekterade vårdnadstvister, såklart man vill göra allt tills man står där med sina barn och håller dom i handen.

Jag klarar inte av de här längre , jag låter dom vinna den sjuka kampen om att få vara ifred, och skylla allt på mig. 

att drabbass av en sjukdom är inte frivilligt, vi är människor,man kan inte bestämma dessa åkommor själv.



Men den som får stå till svars för det här är du/ni när barnen förstår.

Jag finns här, men eftersom jag inte klarade av "har du dom inte den tiden och då, får du aldrig träffa dom nå mer, inte byta dagar"

det funkar inte med det måendet jag alltid kommer få leva med.



Men tro mig, det kommer svida att barnen får veta att de inte blev en relation med deras mamma pga 6 timmar på ett papper. 


Det får vara bra nu.





Hoppas ni/Du sover gott om nätterna. 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jennahs - 9 december 2019 07:07

... lyssnade på en podd där serien "EXIT" nämndes och när vi leta nya serie att se så kollade vi upp den, men asså, jag är helt fast!. Älskar detta. Den här serien är norsk/talande mest (svensk med) handlar om FINANSeliten i norge och inblick i deras...

Av jennahs - 6 december 2019 06:06

Men hey! godmorgon?   Jag pallar inte ens somna om efter att ha vaknat 5.30 av att "D" hysteriskt skrattar i sömnen detta händer nästan varje natt.  Hur kan man inte vakna av att skratta så högt?.   Har googlat runt lite och vad hittar jag ? ...

Av jennahs - 7 oktober 2019 06:59

Godmorgon.   Har sovit hyffsat inatt. Men helgen har vart sådär, jag påverkas lätt utav dåliga besked och ett sådant fick jag senast i fredags tänkte skriva om det nästa gång för jag vill få lite svar. Livet är ibland ole-dole-doff har jag märkt ...

Av jennahs - 7 september 2019 08:20

Godmorgon.   Första natten jag sovit någlunda och inte 3-4h sammanlagt. Förkylning inne på 3e veckan och med det huvudvärk som inte ens värktabletter kan hjälpa. Jag är helt förstörd kan seriöst inte minnas när jag var så dålig och så länge senas...

Av jennahs - 31 augusti 2019 06:51

Jaha, då blev man förkyld eller de har jag vart en vecka nu fifan har glömt hur jobbigt de verkligen är, det var år sedan jag var såhär tvär förkyld men tack och lov har jag inte haft feber åtminstonde inte hög feber. Verkar som "D" börjar känna av f...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gäsbok


Ovido - Quiz & Flashcards